'persoonlijk en ongedwongen'

TON VAN DEN Crommenacker

TECHNISCH SPECIALIST - verkoper

Ik ben Ton, technisch specialist en een echt ‘mensen mens’. Het contact met mij verloopt altijd met een lach. Door mijn grote vakinhoudelijke kennis en ervaring, kan ik jou als klant altijd juist adviseren. Ik draag zorg voor de technische staat van onze aangeboden occasions. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. ‘Vooraf en niet achteraf’ is de regel, geen uitzondering. Je treft mij ook regelmatig als verkoper aan wanneer je een afspraak maakt bij ons bedrijf. Ik ben 17 jaar geleden, op 22-jarige leeftijd gestart met ondernemen en heb in deze periode een succesvol garagebedrijf opgezet. Vanuit hier is de samenwerking tussen mij en Tim ooit begonnen.

'Het komt aan op de details'

Inkoop- en verkoopspecialist - Fotograaf

Tim Razing

Al vanaf het moment dat ik enigszins kon praten wist ik alle automerken al aan mijn moeder te vertellen. Het is daarom dan ook niet zo gek dat ik op 24-jarige leeftijd, na mijn HBO studie ‘Commerciële Economie’, een eigen autobedrijf ben gestart. Ik werkte al sinds mijn 18e bij een autobedrijf en leerde daar de kneepjes van het vak. Maar ook vooral wat ik zelf belangrijk vond in dit vak. Namelijk: Eerlijkheid, No-nonsense en staan voor je product. Tijdens die periode leerde ik Ton kennen. In 2016 zijn wij samen gaan werken om gebruik te maken van elkaars kennis en kwaliteiten. Ton het technische deel, ik het commerciële. Onze inkoop is grotendeels mijn verantwoordelijkheid. Met oog voor detail en kwaliteit ga ik op zoek naar kloppende auto’s waar ik zelf ook enthousiast van word. 

Zoek je buiten ons aanbod naar een import-auto? Dan kan ik je ongetwijfeld helpen aan een goede deal. Het fotograferen van onze occasions vind ik een van mijn leukste bezigheden. 

Heb je een vraag via mail of telefoon? Dan zal ik deze meestal beantwoorden. Je kunt mij bereiken via 0412-820995 of mailen naar info@tonentim.nl.

 

Van liefhebbers, voor liefhebbers!

Een auto kopen is leuk! Daarom vinden wij het fantastisch om de droom van onze klanten werkelijkheid te maken. Dit doen wij in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Waar het gaat over de auto maar waar ook ruimte is voor een persoonlijk gesprek en het opbouwen van onderling vertrouwen. 

Ons assortiment bestaat uit een met zorg geselecteerd aanbod van jong gebruikte occasions van enkele jaren oud. Alle auto’s komen rechtstreeks van merkdealers, zodat onderhoud en historie altijd bekend zijn. Zo weten wij precies wat wij verkopen en weet jij als klant waar je aan toe bent. Wij houden van sportieve auto’s in een fraaie kleurstelling, het liefst uitgerust met zoveel mogelijk extra’s. Onze filosofie is simpel: Wij zijn autoliefhebbers. ‘Worden wij niet blij van een auto tijdens ons zoekproces naar nieuw aanbod, dan worden onze klanten dat zeker ook niet’. 

We hopen jou snel te mogen verwelkomen in ons bedrijf!

Ton & Tim

Bekijk ook onze Bedrijfsfilm