SERVICE & GARANTIE

Gewoon, een kloppend verhaal!

Bij Ton&Tim Automobielen koop je een auto waarbij je geen twijfels hoeft te hebben over de historie. Die is namelijk geheel en altijd volledig inzichtelijk. Wij weten waar onze auto’s vandaan komen, of ze schadevrij zijn, hoeveel eigenaren ze hebben gehad en wanneer de laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Heb je vragen voor, tijdens of ná de aankoop? Wij beantwoorden ze graag!

Garantie, eerlijk en duidelijk.

Koop je bij ons een auto? Dan heb je volgens het Nederlands consumentenrecht, recht op 12 maanden Non-Conformiteit. Non-Conformiteit en Garantie zijn echter twee verschillende dingen. Om onze klanten nog wat extra zekerheid te geven krijg je bij ons standaard én gratis 6 maanden Ton&Tim huisgarantie op onze occasions*. Al onze verkoopprijzen zijn ALL-IN. Je betaald dus nooit extra kosten voor het afleveren van jouw droomauto. Wil je nóg meer zekerheid en uitbreiden naar 12 maanden volledige BOVAG garantie, dat kan voor een meeprijs van €795,-.

*Wij geven garantie op onze occasions vanaf een vraagprijs van €10.000 en met een maximale kilometerstand van 150.000 km. Online geadverteerde vraagprijzen zijn rijklaarprijzen inclusief garantie. 

Service

Heb je een Technische vraag of wil je een service afspraak plannen? Neem dan direct contact op met Ton in onze werkplaats. Hij helpt je graag!

Adres werkplaats:
Ton&Tim Automobielen Werkplaats
Bedrijvenweg 11b
5388 PN Nistelrode